Az ügyfeleink

Vezetők a mobilalkalmazások fejlesztésében

deporvillage

Fifty

Kenay Home

mifarma

Unilae

Verdecora

Primor

PC componentes

Pretty Ballerinas

Party Fiesta

Misako

La Sirena

Inside

Conforama

Drim

Douglas

fnac

Sikertörténetek

A Deporvillage a kerékpározás, a futás, a szabadtéri, az úszás és a fitnesz teljes skálájának szakértője. A speciális sportfelszerelések egyik vezető online szolgáltatójaként a legjobb márkákat kínálja versenyképes áron.

A Webimpactónál olyan alkalmazáskörnyezetet hoztunk létre, amely exkluzív villámajánlatokkal, személyre szabott kommunikációval erősíti és építi az ügyfelek hűségét, és megkönnyíti a vásárlási folyamatot a szakterület, a terméktípus és sok más szempont szerinti szűrési lehetőségekkel.

A Fifty Factory a Tendam csoporthoz tartozó divat-, lábbeli- és kiegészítőüzletlánc, amely a csúcskategóriás márkák nagy kedvezményekkel történő értékesítésére szakosodott. Jelenleg online áruházzal és fizikai üzletekkel rendelkezik Európában. 

A Webimpacto együttműködött a Fifty Factory-val az alkalmazás létrehozásában, hogy új vásárlási élményt nyújtson ügyfeleinek, exkluzív ajánlatokkal az alkalmazás ügyfelei számára és személyre szabott kommunikációval, és a bevezetés óta nagyon jó fogadtatásban részesült.

A Kenay saját tervezésű, személyre szabható bútorok és dísztárgyak választékát kínálja, valamint egy ingyenes projekt-szolgáltatást, amelyet azért hoztak létre, hogy mindenki méretre és szakemberek segítségével díszíthesse otthonát.  

A Webimpacto a Kenay Home-mal közösen egy olyan App-környezetet hozott létre, ahol a webes lényeg elvesztése nélkül, személyre szabott kommunikációval, exkluzív ajánlatokkal és intelligens kereséssel kerülünk közelebb az ügyfelekhez, sok más előny mellett.

Az Atida | Mifarma Európa vezető online parapatika, amely széles termékkatalógust kínál a legjobb gyógyszertári márkák több mint 30.000 referenciájával.

A Webimpacto az Atida | Mifarma alkalmazás létrehozásán dolgozott együtt, hogy a legjobb gyógyszertári és parafarmáciai termékeket az ügyfelek rendelkezésére bocsássa. Exkluzív kedvezmények, nyereményjátékok és különleges promóciók az alkalmazás felhasználói számára, valamint a kívánságlista létrehozása csak néhány olyan előny, amely közelebb hozza és személyre szabja az alkalmazás környezetét az ügyfél számára.

Az Unilae a Pc Componentes általános online áruháza, amely más módon kínálja a vásárlást. Az otthonmaradás, a közvetlenség és a legalacsonyabb ár elérése. 

A Webimpactóban ezeket az értékeket átültettük az App környezetbe, ahol az ügyfelek létrehozhatják saját kívánságlistájukat, megoszthatják ismerőseikkel, exkluzív kedvezményeket és személyre szabott kommunikációt kaphatnak, valamint élvezhetik a webes előnyöket.

A Verdecora egy online bolt, ahol mindent megtalál, amire szüksége van a növények, a kert, a zöldségeskert vagy a háziállat gondozásához. A Verdecora márka termékeinek két jellemzője a minőség és a természetes összetevők.

A Webimpactónál szorosan együttműködtünk a Verdecora csapatával az alkalmazásuk létrehozásában, hogy a legjobb vásárlási élményt nyújtsuk vásárlóiknak, beleértve a QR-olvasót a boltban, a növényfelismerést és más exkluzív funkciókat, amelyek erősítik a kapcsolatot és a márkához való hűséget.

A Primor egy parfüm-, szépség- és testápoló cég, amely megállíthatatlanul terjeszkedik egész Spanyolországban. Minden fizikai üzletét saját maga vezeti, és van egy online boltja is.

A Primor a Webimpacto-t bízta meg az App újratervezésével és átalakításával, amelynek víziója a felhasználók igényeinek kielégítésére és a vásárlási élmény javítására összpontosított, exkluzív ajánlatokkal és személyre szabott kommunikációval, hogy érzelmi kötődést teremtsen a márkához.

A PC Componentes egy elektronikai és technológiai üzlet, amely több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az ágazatban. Célja, hogy megkönnyítse ügyfelei számára a számítógépes és technológiai termékek online vásárlását, egyszerű vásárlási folyamatokkal és versenyképes árakkal.

A Webimpactóban létrehoztuk a PC Componentes alkalmazást, amelynek célja, hogy a legjobb vásárlási élményt és előnyöket kínálja a számítógép, az elektronika és a technológia szerelmeseinek. Exkluzív események és promóciók, személyre szabott értesítések és még sok más.

A Pretty Ballerinas 2005-ben indult a prettyballerinas.com weboldalával, amely hamarosan a hírességek kedvenc balerinaboltjává vált világszerte. Fiatal márka, de nagy hagyományokkal rendelkezik (1918 óta működik).

A Webimpactónál volt szerencsénk együtt dolgozni a Pretty Ballerinával az alkalmazásuk létrehozásában, hogy olyan exkluzív előnyöket kínáljanak ügyfeleiknek, mint az elhagyott kosárra emlékeztető üzenetek, exkluzív kedvezmények az alkalmazás felhasználói számára és személyre szabott kommunikáció.

A Party fiesta egy kiskereskedő, amely mindenféle partikhoz és rendezvényekhez szükséges termékekre és szolgáltatásokra szakosodott. Az egyik legfontosabb kiskereskedelmi lánccá váltak a partikellékek és jelmezek értékesítésében. 

A Webimpactónál a Party Fiesta csapatával együtt dolgoztunk az alkalmazás létrehozásán, hogy a felhasználók számára jutalmazó és személyre szabott vásárlási élményt nyújtsunk, exkluzív kommunikációval és kedvencek listájával, hogy javítsuk a vásárlói elégedettségi arányt.

A Misako egy táskák, bőröndök és kiegészítők online boltja, amely 1998-ban született, a design és a minőség új koncepciójával. Napjainkban a jelenlegi divatvilágban referenciaként jellemzik.

A Webimpactónál kéz a kézben dolgoztunk a Misakóval az új alkalmazásuk létrehozásán, amely intuitív és innovatív vásárlási élményt kínál fejlett kereséssel, személyre szabott kommunikációval az ügyfelek számára, és nagy lehetőséget kínál a vásárlói hűségre.

A La Sirena kínálja a fagyasztott élelmiszerek legnagyobb választékát a piacon. Több mint 750 referencia az alapanyagoktól a készételekig, praktikus és egészséges, mindenki igényeihez igazodó megoldások.

A Webimpactóban a La Sirena csapatával együtt dolgoztunk az alkalmazásuk létrehozásában, hogy verhetetlen vásárlási élményt nyújtsanak ügyfeleiknek, amelyben exkluzív hűségrendszerek, üdvözlő ajándékok és személyre szabott kommunikáció bevezetésével ösztönzik és ösztönzik az ismételt vásárlásokat.

Inside egy fiatal divatbolt, ahol megteremtheted a saját stílusodat, különféle ruhadarabokkal, megfizethető áron, 48 órás szállítással és ingyenes visszaküldéssel.

A Webimpactónál az Inside csapatával együtt dolgoztunk az alkalmazásuk létrehozásán, amely nagyon intuitív felülettel rendelkezik, hogy innovatív és személyre szabott vásárlási élményt nyújtson ügyfeleinek, és számos más előny mellett értesítést adjon exkluzív ajánlatokról és promóciókról, tájékoztatást a megrendelésekről és közvetlen kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

A Conforama a bútorok, elektromos készülékek és lakberendezés specialistái. A széles katalógus, a versenyképes árak és a nagyszerű promóciók a legkiemelkedőbb szempontok közé tartoznak.

A Webimpactónál létrehoztuk a Conforama alkalmazást mind az 5 helyszínük megkülönböztetésével, hozzáadtunk egy közbenső bejelentkezési oldalt a natívabb megjelenés érdekében, és hozzáadtuk a barátok meghívásának funkcióját.

A Douglas egy tekintélyes online szépségbolt, amely kozmetikai termékeket, parfümöket és sminkeket kínál a piac legjobb márkáitól. Saját márkával is rendelkezik, amelyet az ügyfelek igényeinek megfelelően alakítottak ki.

A Douglas a Webimpacto alkalmazására támaszkodott az alkalmazás létrehozásakor, hogy vásárlói számára könnyen és egyszerűen elérhetővé tegye kedvenc kozmetikai termékeiket, valamint hogy a kielégítő vásárlási élmény és a hűség révén ajánlatokat és promóciókat kommunikáljon.

Az Fnac Európa legnagyobb technológiai és kulturális kiskereskedője. A piac legjobb márkáinak leginnovatívabb technológiai, elektronikai, könyv-, zenei stb. termékeit forgalmazza.

A Webimpactóban a Fnac App létrehozásán dolgoztunk, azzal a céllal, hogy a legjobb vásárlási élményt és a márka előnyeit kínálja ügyfeleinek. Exkluzív események, promóciók, személyre szabott értesítések és még sok más.

Szeretné a legtöbbet kihozni alkalmazásából?

Lépjen kapcsolatba velünk

Megbíztak bennünk