Faq’s

All your doubts about App4less solved in once place

02

Kako funkcioniše platforma za uređivanje?

Ne brinite! Mi smo zaduženi za kreiranje dizajna i strukture vaše aplikacije. Čim bude objavljena, naš tim stručnjaka će vas obučiti za korišćenje platforme i podeliti mnoštvo tutorijala i video snimaka za obuku.Naša platforma se ističe po tome što je veoma intuitivna, većinom sadržaja se lako upravlja pomoću „drag & drop“ alata.Pored toga, naš specijalizovani tim je uvek na raspolaganju da odgovori na upite kupaca putem e-pošte i/ili telefona.Našim klijentima nudimo i usluge montaže i restilizacije po meri prema projektu. Konsultujte nas!

02

Ako se usluga otkaže sredinom kvartala, da li će mi biti vraćena investicija?

Tačno, vraća se proporcionalni deo nepotrošenih meseci.Na primer, ako registrujemo aplikaciju sa godišnjim održavanjem u januaru, a usluga je otkazana 15. septembra, vraćaju se meseci od oktobra do decembra.

02

Kako poboljšati svoju ugovorenu tarifu?

Da li vam treba više funkcionalnosti u vašoj aplikaciji? Čitač KR-ova, dubokih linkova itd.? Da li vam nedostaje 20.000 besplatnih mesečnih push-ova?Prelazak na stopu preduzeća je rešenje; kontaktirajte svog App4less agenta ili nam pišite na info@app4less.net ako želite da poboljšate svoju uslugu i počnete da uživate u svim prednostima tehnologije.

02

Da li može da se zatraži besplatna probna verzija?

Da. Pokazaćemo vam putem video konferencije vašu aplikaciju, njenu jednostavnost korišćenja i održavanja, kao i detalje referentne tehnologije za kreiranje aplikacija za e-trgovinu.