Naši klijenti

Lideri u razvoju mobilnih aplikacija

deporvillage

Fifty

Kenay Home

mifarma

Unilae

Verdecora

Primor

PC componentes

Pretty Ballerinas

Party Fiesta

Misako

La Sirena

Inside

Conforama

Drim

Douglas

fnac

Uspešne priče

U Deporvillage-u su stručnjaci za čitav spektar biciklizma, trčanja, plivanja i fitnesa. Kao jedan od vodećih onlajn operatera specijalizovane sportske opreme, oni nude najbolje brendove po konkurentnim cenama.

U Webimpacto-u smo kreirali okruženje aplikacije koje jača i gradi lojalnost kupaca ekskluzivnim fleš ponudama, personalizovanom komunikacijom i olakšanim procesom kupovine sa opcijama filtriranja po disciplini, vrsti predmeta i još mnogo toga.

Fifty Factory je lanac prodavnica mode, obuće i aksesoara, koji pripada Tendam Grupi, posvećen prodaji vrhunskih brendova uz velike popuste. Trenutno ima online prodavnicu i fizičke prodavnice u Evropi.

Webimpacto je sarađivao sa Fifty Factory na kreiranju aplikacije kako bi svojim kupcima ponudio novo iskustvo kupovine, koje je veoma dobro prihvaćeno od dana svog lansiranja.

Kenai nudi niz nameštaja i ukrasnih predmeta sa svojim sopstvenim dizajnom, koji može bitipersonalizovan, zajedno sa besplatnom projektnom uslugom kreiranom tako da svako može da ukrasi svoj dom po meri i uz pomoć profesionalaca.

Webimpacto je kreirao zajedno sa Kenai Home timom, okruženje aplikacije u kojem se, bez gubljenja suštine veba, približavamo klijentu uz personalizovanu komunikaciju, ekskluzivne ponude i inteligentnu pretragu između mnogih drugih prednosti.

Atida | Mifarma je vodeća onlajn parafarmacija u Evropi koja predstavlja širok katalog proizvoda sa više od 30.000 referenci najboljih apotekarskih brendova.

Webimpacto je radio sa Atida | Mifarma timom u kreiranju svoje aplikacije kako bi svojim kupcima ponudila najbolje apotekarske i parafarmaceutske proizvode na dohvat ruke. Ekskluzivni popusti, nagradne igre i posebne promocije za korisnike aplikacije, kao i kreiranje liste želja su neke od prednosti koje približavaju okruženje aplikacije i personalizuju ga za kupca.

Unilae je opšta onlajn prodavnica kompanije Pc Componentes koja predlaže kupovinu na drugačiji način. Prioritet jeda ostanete kod kuće, neposredno i dobijete najnižu cenu.

U Webimpacto-u smo preneli ove vrednosti u okruženje aplikacije gde kupci mogu da kreiraju sopstvenu listu želja, dele sa svojim kontaktima, dobijaju ekskluzivne popuste i personalizovanu komunikaciju, kao i da uživaju u svim prednostima mreže.

Verdecora je onlajn prodavnica u kojoj ćete pronaći sve što vam je potrebno za brigu o vašim biljkama, bašti, povrtnjaku ili kućnom ljubimcu. Kvalitet i prirodni sastojci su dve karakteristike proizvoda brenda Verdecora.

U Webimpacto-u smo blisko sarađivali sa Verdecora timom u kreiranju njihove aplikacije kako bismo kupcima ponudili najbolje iskustvo kupovine, uključujući QR čitač u prodavnici, prepoznavanje biljaka i druge ekskluzivne funkcije koje ojačavaju odnos i lojalnost prema brendu.

Primor je kompanija za parfeme, kozmetiku i ličnu negu koja je imala nezaustavljivu ekspanziju širom Španije. Sve njihove fizičke prodavnice se samostalno upravljaju, a takođe imaju i prodavnicu na mreži.

Primor se oslonio na Webimpacto da redizajnira svoju aplikaciju, sa vizijom veoma fokusiranom na zadovoljavanje potreba korisnika i poboljšanje iskustva kupovine kako bi stvorio emocionalnu vezu sa brendom.

PC Componentes je prodavnica elektronike i tehnologije sa više od 15 godina iskustva u sektoru. Njihov cilj je da svojim kupcima olakšaju kupovinu računarskih i tehnoloških proizvoda na mreži, uz lake procese kupovine i konkurentne cene.

U Webimpacto smo kreirali aplikaciju PC Componentes, dizajniranu da ponudi najbolje iskustvo kupovine i prednosti za računare, elektroniku i ljubitelje tehnologije. Ekskluzivni događaji i promocije, personalizovana obaveštenja i još mnogo toga.

Pretty Ballerinas je počela 2005. godine sa svojom web lokacijom, prettyballerinas.com, i brzo je postala omiljena prodavnica balerina poznatih ličnosti širom sveta. To je mlad brend, ali sa dugom tradicijom (posluje od 1918).

U Webimpacto-u smo imali zadovoljstvo da radimo sa Pretty Balerinas na kreiranju njihove aplikacije kako bismo kupcima ponudili još inovativnije iskustvo kupovine koje nastavlja da stvara interakciju sa brendom.

Party fiesta je prodavnica specijalizovana za proizvode i usluge za sve vrste žurki i događaja. Postali su jedan od najvažnijih trgovinskih lanaca u prodaji potrepština za žurke i kostima.

U Webimpacto-u smo radili sa timom Party Fiesta na kreiranju njihove aplikacije kako bismo korisnicima ponudili korisno iskustvo kupovine i poboljšali stopu zadovoljstva kupaca.

Misako je internet prodavnica torbi, kofera i dodataka koja je osnovana 1998. godine sa novim konceptom dizajna i kvaliteta. Danas ga karakteriše to što je merilo u svetu današnje mode.

U Webimpactu smo radili ruku pod ruku sa Misako timom na kreiranju nove aplikacije, koja svojim kupcima nudi intuitivno i inovativno iskustvo kupovine sa velikim potencijalom lojalnosti.

La Sirena nudi najveći izbor smrznute hrane na tržištu. Više od 750 referenci u rasponu od osnovnih sastojaka do gotovih jela, praktičnih i zdravih rešenja prilagođenih svačijim potrebama.

U Webimpacto-u smo radili sa La Sirena timom na kreiranju njihove aplikacije kako bismo kupcima ponudili nenadmašno iskustvo kupovine i podstakli ponovne kupovine putem implementacija ekskluzivnih sistema lojalnosti i personalizovane komunikacije.

Inside je mlada modna radnja, u kojoj možete da kreirate sopstveni stil, sa raznovrsnim odevnim predmetima po pristupačnim cenama, sa isporukom od 48 sati i besplatnim vraćanjem.

U Webimpacto-u smo radili sa Inside timom na kreiranju njihove aplikacije, sa veoma intuitivnim interfejsom, kako bi svojim kupcima ponudili inovativno iskustvo kupovine koje stvara interakciju sa brendom.

Conforama je specijalizovana za nameštaj, električne uređaje i kućnu dekoraciju. Obimni katalog, konkurentne cene i sjajne promocije su jedni od najvažnijih istaknuća.

U Webimpacto-u smo kreirali aplikaciju Conforama sa odlikom za svaku od njihovih 5 lokacija, dodali posrednu stranicu za prijavu za što prirodniji izgled i osećaj i dodali funkcionalnost da pozoveš svoje prijatelje.

Douglas je prestižna onlajn prodavnica lepote koja nudi kozmetičke proizvode, parfeme i šminku najboljih brendova na tržištu. Takođe ima sopstveni brend, dizajniran da zadovolji potrebe svojih kupaca.

Douglas se oslonio na Webimpacto za kreiranje svoje aplikacije, kako bi svojim klijentima, na lak i jednostavan način, stavio na dohvat ruke sve njihove omiljene kozmetičke artikle, ponude i promocije, kroz zadovoljavajuće i stalno iskustvo kupovine.

Fnac je najveći evropski prodavac tehnologije i kulture. Prodaje najinovativnije proizvode u tehnologiji, elektronici, knjigama, muzici itd. od najboljih brendova na tržištu.

U Webimpacto-u smo radili na kreiranju Fnac aplikacije, sa ciljem da ponudimo najbolje iskustvo kupovine i prednosti brenda svim kupcima. Ekskluzivni događaji, promocije, personalizovana obaveštenja i još mnogo toga.

Da li želite da izvučete maksimum iz svoje aplikacije?

Kontaktirajte nas

Oni su nam verovali