Faq’s

All your doubts about App4less solved in once place

02

Hogyan működik a szerkesztési platform?

Ne aggódj, mi gondoskodunk az alkalmazásod dizájnjának és szerkezetének kialakításáról. Amint megjelenik, szakértői csapatunk oktatja Önt a platform használatára, és számos oktatóanyagot és oktatóvideót oszt meg Önnel. Platformunk kiemelkedik az intuitivitásával, a legtöbb tartalom könnyen kezelhető "húzás és eldobás" eszközökkel. Emellett szakosodott csapatunk mindig rendelkezésre áll, hogy e-mailben és/vagy telefonon válaszoljon az ügyfelek kérdéseire. Ügyfeleinknek személyre szabott szerkesztési és átalakítási szolgáltatásokat is kínálunk projektjeiknek megfelelően. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

02

Ha a szolgáltatás a negyedév közepén megszűnik, visszakapom-e a befektetésemet?

Helyes, az el nem fogyasztott hónapok arányos része visszatérítésre kerül. Például, ha januárban regisztrálunk egy alkalmazást éves karbantartással, és a szolgáltatást szeptember 15-én töröljük, az október és december közötti hónapokat visszatérítjük.

02

Hogyan javíthatja szerződéses tarifáját?

Több funkcionalitásra van szüksége az alkalmazásában, QR-olvasóra, Deeplinkekre stb.? 20.000 ingyenes lökés havonta nem elég? A megoldás a vállalati tarifára való váltás; lépjen kapcsolatba App4less ügynökével vagy írjon nekünk a info@app4less.net e-mail címre, ha szeretné frissíteni szolgáltatását, és élvezni a technológia minden előnyét.

02

Lehetőség van ingyenes demó kérésére?

Igen, videokonferencián keresztül megmutatjuk Önnek az alkalmazást, annak egyszerű használatát és karbantartását, valamint az e-kereskedelmi alkalmazások létrehozására szolgáló referencia-technológia részleteit.